top of page
3.jpg

DIGITALT BUTIKSLEDARPROGRAM

- Minnesvärda kundmöten

Träningar att göra direkt med kund

Engagerar hela säljteamet

100% digitalt - onlinebaserat lärande

8 moduler för att skapa minnesvärda kundmöten

Customer Relation Academy presenterar Minnesvärda kundmöten. Ett butiksledarprogram som engagerar hela säljteamet i att hållbart förbättra kundbemötandet över tid.

Målsättningen är att skapa kundmöten som håller en hög och jämn nivå, kundmöten som blir minnesvärda och ger ökad försäljning.

Pris: 3495 kr ex moms/deltagare
Medlem i Svensk Handel: 2995 kr ex moms


Vid fler än 10 deltagare, kontakta oss på info@custitude.com
 

Föreläsare i utbildning

lotta högupplöst2.jpg
lotta högupplöst2.jpg

Lotta Eriksson

"Att bidra till att skapa riktigt bra kundmöten är det roligaste jag vet. En kundmötesnörd kanske man kan kalla det."

Hennes första extrajobb, på ett familjeägt hotell, hade hon redan som 14-åring där hon lärde sig vikten av att alltid ha kunden i fokus men aldrig någonsin glömma att resultatet också räknas. Hon har erfarenhet från hotell, restaurang, bank,  finansbolag, butiksdrift , varuhuschef, kund-mötesutveckling och är grundare av Custitude AB där hon idag är VD.

d0ec29e9-8936-4196-986c-b4fc0805e318.jpg
d0ec29e9-8936-4196-986c-b4fc0805e318_edi

Angela Nihlén

"Det är en sak att själv vara bra på kundmöten. Det är en annan sak att leda andra till att bli bättre i sina. Med rätt verktyg kan man skapa magi och en förändring som håller i."

lotta eriksson lågupplöst_edited.jpg
lotta eriksson lågupplöst_edited.jpg

Angela har jobbat med fled företagskultur och organisationsutveckling i flera år. Däribland har många gånger ledarskapet stått i fokus när det gäller att få till förändrade beteenden. Intresset för hur man motiverar och engagerar andra till att våga göra saker på andra sätt har alltid varit något som intresserat mig. 

bild custitude.jpg

Behöver ni hjälp att utveckla ert kundbemötande?

Custitude brinner för att hjälpa företag att skapa minnesvärda kundupplevelser och bygga starka kundrelationer.  Vi erbjuder en rad av tjänster för att hjälpa er att ta kundmötet till nästa nivå. Beroende på era mål och förutsättningar kan vi anpassa våra lösningar för att ge bästa möjliga effekt. 

Kontakta oss så berättar vi mer!

bottom of page