top of page
Om oss_edited_edited.jpg

Om Custitude

Vår vision är att hjälpa företag att skapa den bästa kundupplevelsen i alla kanaler. Det ger nöjdare kunder som handlar mer och är lojala över tid.

 

Custitude är en kundmötespartner och en del av Dive Group. Vi startade 2020 men har över 20 års erfarenhet av att utveckla kundmötet i olika kanaler och i olika branscher. Genom att använda oss av utvalda metoder och verktyg hjälper vi er att mäta, utvärdera och förstå kundens upplevelse. Vi har även lång erfarenhet av att hjälpa organisationer med kundmötesutveckling från att mäta och förstå kunden till att skapa förändring i verksamheten. 

Vi är en personlig leverantör med genuin omtanke för våra kunder och lyhördhet inför deras behov. Vi är måna om att bidra med underlag och insikter som både hjälper till att skapa förbättring här och nu men också över tid. För oss är det viktigt att det vi gör verkligen bidrar till utveckling då vi vet att fantastiska kundmöten gör skillnad både för kunden, säljaren och inte minst affären. Vi vill vara med och verka för en professionell bransch med god kvalitet. Därför är vi medlemmar i MSPA, Mystery Shopping Professionals Association. MSPAs syfte är att förbättra den övergripande kvaliteten inom mystery shopping-branschen och att etablera en öppen och transparent verksamhetsförening med tydliga styrningsregler.

Ett urval av våra kunder

lyko.png
synsam-frolunda-torg-logo_edited.png
Apotek_Hjärtat_-_Logotyp.png
Strängnäs_edited.png
proyectos_vastint.jpg

Vårt kontor

Vi sitter i fina lokaler på Storgatan, centralt i Strängnäs men är verksamma i hela Norden.

Du är alltid välkommen att kontakta oss!

Läs gärna mer om vår verksamhet på LinkedIn, Facebook eller Instagram.

  • LinkedIn
  • Instagram
  • Facebook
bottom of page