top of page
woman in black shirt standing near glass wall_edited.jpg

Våra tjänster

Custitude brinner för att hjälpa företag att skapa minnesvärda kundupplevelser och bygga starka kundrelationer.  Vi erbjuder en rad av tjänster för att hjälpa er att ta kundmötet till nästa nivå. 

 Insikter i kundmötet med skräddarsydda kundundersökningar

Mystery shopping eller secret shopping är en metod för att objektivt utvärdera och bedöma kundupplevelsen. Den ger er insikt i hur verksamheten fungerar ur kundens perspektiv och kan vara ett värdefullt verktyg för att göra förbättringar och säkerställa kundnöjdhet.

Besöksintervjuer eller exitintervjuer är en metod där vi utför intervjuer med kunder eller besökare som precis avslutat sin kontakt med er. Det ger er möjlighet att få en mer omfattande förståelse av deras upplevelser i samband med besöket.

Preferensvalsmätning är en metod för att undersöka och utvärdera era återförsäljares kunskap och preferenser i sin försäljning. Den ger er information om vad kunden upplever och får höra när den efterfrågar era produkter eller tjänster.

Utveckla kundmötet med oss

Inspirationsföreläsningar & Workshops

Vi genomför olika insatser för att utveckla och förbättra kundbemötandet utifrån ert nuläge.  Beroende på era mål och förutsättningar kan vi anpassa våra lösningar för att ge bästa möjliga effekt.

 

Vi jobbar med ledningsgrupper såväl som med regionchefer och butikschefer.

 

Butiksledarprogram & microövningar

Vi erbjuder ett digitalt butiksledarprogram som engagerar hela säljteamet i att hållbart förbättra kundbemötandet över tid.
 

Vi har också tagit fram något vi kallar för microövningar. Det är korta övningar i vardagen för medarbetarna att göra på kunder i befintlig miljö.

Ett urval av våra kunder

Strängnäs_edited.png
synsam-frolunda-torg-logo_edited.png
proyectos_vastint.jpg
Apotek_Hjärtat_-_Logotyp.png
bottom of page