top of page
kvinna Shopping

SECRET SHOPPING 

Hemliga kundbesök som utvärderar service och bemötande i sanningens ögonblick.

Vad är secret shopping?

Secret shopping eller mystery shopping, som är det vanligaste namnet, ger er insikter i hur ert kundmöte ser ut från kundens perspektiv och blir ett underlag för att vidta förbättringsåtgärder.  Metoden är beprövad och används av företag i olika branscher. Det kan till exempel handla om mäklarföretag, bilhandlare, apotek, museer, banker eller  hotell eller en restaurang. Alla platser där det finns ett kundmöte.

De flesta som använder metoden gör regelbundna och återkommande mätningar. Ofta flera gånger per år. Resultatet återkopplas till medarbetarna och särskilda fokusområden väljs ut för att säkerställa att man hela tiden arbetar med utveckling. Secret shopping ger på så sätt också en ständig påminnelse om att mötet med kund och kundens upplevelse är det allra viktigaste. 

Läs mer om hur det går till under mystery shopping.

Eller ladda ner vår guide Förstå besökarna som inte handlar för att läsa mer om metoden.

Vill du extrajobba som secret shopper?

Som mystery shopper skickas du ut för att agera som en vanlig kund för att utvärdera ett företags service och kundbemötande. Custitude letar ständigt efter nya proffsiga personer för uppdrag runt om i Sverige för våra kunder. 

bottom of page