top of page
Sök
  • Skribentens bildCustitude

Vi söker en Junior Insight Consultant till Strängnäs!

Om Custitude

Vi finns för de företag som vill ta nästa steg i kundmötesresan, för vi vet att fantastiska kundmöten gör skillnad i människors liv. Vi hjälper företag att hålla fokus på kundmötet genom att mäta, förstå och utveckla de möten som sker mellan människor. Vi gör helt enkelt de mjuka värdena enkla att förstå och arbeta med.


Är du den vi söker?

Vill du bli en del av vårt härliga Custitude-team? Drivs du av att analysera resultat och hjälpa kunder med insikter för att bli bättre på sina kundmöten? Vi söker dig som är i början av din karriär och vill utvecklas tillsammans med oss på Custitude!


Arbetsbeskrivning

Som Junior Insight Consultant hjälper du våra kunder med insikter och rapporter baserade på kundundersökningar, exempelvis Mystery Shopping, kundklubbsundersökningar och exitintervjuer. Arbetet består av skapande av undersökningar, analys och rapportering. Du har ofta flera kundprojekt i gång parallellt med olika arbetsuppgifter och deadlines, samtidigt som du samarbetar med och stöttar andra kollegor i teamet.


Din profil

Du har en analytisk förmåga, är nyfiken och är bra på att lyssna in andra. Du vågar utmana dig själv och är beredd att hugga i oavsett arbetsuppgift. Eftersom du kommer ingå i ett litet team ser du värdet i samarbete med andra och är samtidigt självgående och tar ägandeskap över alla dina projekt. För att lyckas i rollen ser vi att du har:

  • Ett genuint intresse av analys och undersökningar

  • Gärna erfarenhet av analys, arbete med större datamängder och marknadsundersökningar men inget krav 

  • En universitets- eller högskoleexamen (gärna inom ekonomi, civilingenjör, statistik eller innovation)

  • Goda kunskaper i Excel och PowerPoint

  • Mycket goda kunskaper i att tala och skriva svenska och engelska


Vi sitter i fina lokaler centralt på Storgatan, centralt i Strängnäs. Läs gärna mer om vår verksamhet på www.custitude.se, på Facebook eller LinkedIn.

Skicka din ansökan i form av ett personligt brev & CV till: johan.strand@custitude.se så snarast möjligt. Vi kommer att intervjua löpande.

Tillträde i augusti eller enligt överenskommelse. Tjänsten är en heltidstjänst. Individuell lönesättning tillämpas.

  

Välkommen med din ansökan!

569 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla
bottom of page