top of page
bild custitude.jpg

UTVECKLA KUNDBEMÖTANDET

Custitude ger er insikter i vad som händer i ert kundmöte och har verktygen för att hjälpa er att utveckla det till nästa nivå.

Ökad konvertering

Högre snittköp

Fler återkommande kunder

Nöjdare kunder

Utveckla ert kundbemötande med oss!

Custitude hjälper företag att få insikter och förståelse om den upplevda kvalitén på sina möten med kund genom skräddarsydda kvalitativa kundundersökningar, som mystery shopping, exitintervjuer, preferensvalsmätning, kundklubbsmätningar och store checks.
 

Utöver att mäta och förstå hjälper vi även företag att få till verklig förändring genom inspirationsföreläsningar, workshops, träningar och utbildning. 

Var med och gör skillnad som shopper!

Vi letar ständigt efter nya mystery shoppers runt om i Sverige som vill vara med och hjälpa företag att utveckla sin service och sitt kundbemötande. 

 

Mystery shoppers är personer som skickas ut för att agera som vanliga kunder för att utvärdera ett företags service och kundbemötande, så kallad mystery shopping. Här kan du läsa mer om hur jobbet går till och få svar på andra vanliga frågor.

"Custitude ger oss inte bara objektiva mätningar, de fyller dem med insikt. Insikter som vi sen direkt kan gå in och applicera i vår verksamhet. De hjälper oss att lyfta blicken och se våra styrkor och vår potential - vad vi behöver fokusera på för att bli bättre. Custitude lyssnade tidigt in våra behov och kom tillbaka med ett skräddarsytt upplägg, som passade just oss. Vi lägger stor vikt vid det professionella men också det personliga, Custitude vågar utmana oss och det behöver vi för att utvecklas till att bli ännu bättre"

Skräddarsydda kundundersökningar

Med hjälp av skräddarsydda kundundersökningar, som mystery shopping, mystery guest, exitintervjuer, preferensval, kundklubbsmätningar och store checks hjälper Custitude er att förstå hur kundbemötandet ser ut hos er idag. Vi förser er med relevant data och kundinsikter som gör att ni kan prioritera rätt aktiviteter och följa er utveckling över tid.

Med oss får du...

Genuin omtanke och lyhördhet inför dina behov

Hjälp att mäta, utvärdera och förstå er kundupplevelse

Underlag med analys och insikter

Stöd och verktyg för att utvecklas och bli bättre

Över 20 års erfarenhet i utveckling av kundbemötande

Följ oss!

Vill du läsa de senaste spaningarna, få ny kunskap och inspiration gällande kundupplevelsen?

 

Skriv upp dig för Custitude Insights och följ oss på sociala medier där vi delar allt som handlar om att sätta kunden i fokus.

  • LinkedIn
  • Instagram
  • Facebook
Custitude_Profile_01.png

Vill ni ha hjälp att utveckla ert kundbemötande?

Vår vision är att hjälpa företag att skapa den bästa kundupplevelsen i alla kanaler. Det ger nöjdare kunder som handlar mer och är lojala över tid.

För att snabbt komma i kontakt med oss, ring vår växel på: 08-284488

bottom of page